Octolab
Меню
0
EnRu
380673202950
замовити дзвінок
Вхід для партнерів Стати дилером
  1. Головна /
  2. Блог /
  3. Змішайте на свій смак ‒ з чого складається вейп

Змішайте на свій смак ‒ з чого складається вейп

Змішайте на свій смак ‒ з чого складається вейп

З січня 2021 року всі рідини для електронних сигарет згідно з українським законодавством перейшли до розряду підакцизних товарів. З кожного мілілітра суміші продавець тепер має заплатити три гривні акцизного збору та наклеїти на флакон спеціальну марку, інакше контролюючі органи під час перевірки можуть вилучити не промарковану продукцію та виписати штраф. Крім цього, підприємці, які реалізують у своїх магазинах рідини для вейпів, зобов'язані оформляти відповідну ліцензію та збирати повний пакет дозвільної документації, як і їхні колеги, які торгують традиційними тютюновими виробами або спиртними напоями.

Подібні обмеження викликані прийняттям цілої низки «антитютюнових» законів, які жорстко регламентують оборот не тільки звичайних цигарок, а і їх електронних замінників. Аналогічні законодавчі норми, що прирівнюють вейпи до сигарет, а рідини для них до тютюнових виробів, уже понад п'ять років діють у країнах Євросоюзу, тож тепер черга дійшла і до України. Електронні сигарети та готові рідини для вейпу можна продавати лише у спеціалізованих магазинах, на упаковці має розміщуватись попередження про шкоду куріння певного розміру, а реклама вейп-продукції потрапила під заборону, як і реклама традиційних цигарок.

Природною реакцією на посилення законів проти електронних сигарет стало стрімке зростання популярності наборів компонентів, які цілком легально можна придбати у магазинах Польщі, Німеччини та інших європейських держав, а також купити вейп в Україні. У такий набір входять основні складові заправки, з яких користувач може самостійно приготувати суміш замість того, щоб купувати готовий склад. За своїми характеристиками змішана власноруч вейпером рідина нічим не поступається тій, яку він купує у вже заповненому на заводі картриджі, проте коштує вона помітно дешевше.

Чи можна змінити склад рідини для електронних сигарет

Самостійно замішуючи рідину з набору компонентів, користувач отримує низку важливих переваг:

  • є можливість змінювати склад суміші на свій смак;
  • можна самостійно регулювати міцність;
  • суміш може взагалі не містити нікотину;
  • у ціну наборів компонентів, на відміну від готових рідин, не включається акцизний збір.

Безумовно, доступна вартість є для кінцевого споживача головною перевагою наборів компонентів, що зумовлює стрімкий попит на них.

Відповідно до норм чинного законодавства, підакцизним товаром є лише готова рідина для вейпів, яка має відповідний код УКТЗЕД. Набори компонентів це свого роду рідкий конструктор, що включає чотири флакони: з пропіленгліколем, рослинним гліцерином, нікотиновим бустером і харчовим ароматизатором. Усі ці складові на підставі своїх кодів УКТЗЕД не входять до переліку товарів, які оподатковуються акцизним збором, тому і вейперам не доводиться переплачувати. Для продажу наборів компонентів не потрібна й ліцензія на торгівлю тютюновими виробами, а ось готові рідини без неї продавати заборонено, тому продавцям доводиться витрачати чимало коштів на оформлення ліцензії та сплату акцизів, що негативно відбивається на роздрібній ціні заправок.

Крім фінансових міркувань, чимало вейперів воліє купувати набори компонентів, щоб змішати рідину на свій смак – стандартні склади, розраховані на широку аудиторію користувачів, далеко не завжди можуть задовольнити запити справжніх цінителів ароматної та смачної пари. Комбінуючи різні ароматизатори, можна отримувати вельми незвичайні та оригінальні смакові поєднання, які не зустрічаються в асортименті готових заправок.

Набори компонентів купують і ті, хто вживає вейп без нікотину. Багатьом із тих, хто остаточно позбувся нікотинової залежності, не вистачає звичного смаку сигарет і вони відшкодовують його ароматною парою. А оскільки нікотин їм уже більше не потрібен, вони вибирають суміші без нікотинового бустера, абсолютно нешкідливі для здоров'я. Втім, нікотин за бажання можна і додати, причому саме в тій кількості, яка буде оптимальною для конкретного користувача.

Однак усереднені варіанти підходять далеко не всім, а самостійне міксування дає можливість підібрати для себе ідеальну пропорцію.

Де купити ідеальний вейп в Україні

Вейпінг давно вже є повноцінним модним трендом, тому для успішного ведення бізнесу в даному ринковому сегменті потрібен особливий підхід. Асортимент товару в магазині має бути достатнім, щоб кожен клієнт зміг легко обрати рідину на власний смак, а цінова політика – максимально гнучка, щоб залучити покупця вигідною ціною. Найбільший в Україні оптовий інтернет-магазин вейп-товарів Octolab пропонує широкий вибір наборів компонентів під брендами Octobar, Black Limit Salt, TWINS, Vape Mix Kit, IONIQ.

Дана продукція є оптимальним варіантом для вейпінгу, оскільки компоненти не вимагають акцизного маркування і користуючись цим коштують дешевше за готові заправки.

Для роздрібної торгівлі компонентами не потрібна ліцензія на продаж тютюнових виробів, що дає можливість підприємцю суттєво скоротити витрати та збільшити рентабельність свого бізнесу, а рекламувати їх можна без жодних обмежень, на відміну від готових рідин, реклама яких за новим законодавством потрапила під антитютюнові заборони. Надайте своїм клієнтам необмежені можливості вибору – з набору компонентів, досвідчений вейпер, що цінує вишукані смаки та незвичайні відчуття, завжди зможе скласти саме таку композицію, яка повністю задовольнить всі його запити.



Читайте також

Стати дилером

Ваше ім'я:
Номер телефону:
Email:
Місто:
Прийняти Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід, а також для відстеження продуктивності та маркетингових цілей. Натиснувши «Підтвердити» або продовживши використання нашого веб-сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Перевірка віку

Щоб користуватися веб-сайтом Octolab, вам має бути 18 років або старше.

Перш ніж зайти на сайт, підтвердьте свій вік.

Мені вже є 18 Мені немає 18

Стати дилеромКупити в роздріб