Octolab
Меню
0
EnRu
380673202950
замовити дзвінок
Вхід для партнерів Стати дилером
  1. Головна /
  2. Блог /
  3. Перспективний бізнес — магазин з електронними сигаретами

Перспективний бізнес — магазин з електронними сигаретами

Перспективний бізнес — магазин з електронними сигаретами

Вже понад два роки пройшло з того часу, як до діючого законодавства нашої країни було впроваджено низку суттєвих змін. Деякі з них стосуються і вейп-бізнесу — продаж і реклама електронних сигарет зараз регламентується майже так жорстко, як і оборот традиційних тютюнових виробів або алкоголю. Торгівля вейпами та наповнювачами для них може здійснюватися лише у спеціалізованих магазинах, на пакуванні потрібно розміщувати картинку-попередження про можливу шкоду для здоров’я, а рекламувати вейп-продукцію практично заборонено.

Не менш важливі зміни відбулися і у податковій сфері. У перший день 2023 року рідина, якою заправляють електронні сигарети, стала підакцизним товаром, що безумовно вплинуло на вартість вейпів. За кожний мілілітр жижі, яка продається у вейп-шопі, необхідно сплатити акцизний збір, що становить три гривні, та для підтвердження наліпити на флакон спеціальну акцизну марку. Наявність незамаркованої продукції, якщо така буде виявлена під час перевірки контролюючими органами, може бути підставою для її конфіскації та накладення штрафних санкцій.

Як тепер легально купити популярні ПОД-системи

Але чи означає все сказане вище, що бізнес у вейп-сфері втратив свою привабливість і став малоперспективним, а магазин з електронними сигаретами більше не буде приносити очікувані прибутки? Ні в якому разі — попит на гаджети аж ніяк не знижується, тому при грамотній організації справи та чіткому розумінні усіх юридичних аспектів для підприємців, які не порушують закони, ці нововведення не стануть перешкодою. Обмеження на продаж електронних сигарет вже понад п'ять років діють на території майже усіх країн Європи, а Україна лише адаптує своє законодавство до міжнародних норм.

Таким чином, щоб легально продавати POD-системи, рідину та супутні товари, необхідно оформити пакет дозвільної документації та дотримуватися вимог законодавства — тоді і перевірок можна не боятися. Також бажано добре розібратися в усіх нюансах чинних законів, за необхідності скориставшись консультацією досвідченого юриста. Наприклад, рідини для електронних сигарет входять до переліку товарів, на які розповсюджується акцизний збір, тому сплачувати його та маркувати продукцію необхідно безумовно. А от компоненти для самостійного приготування рідини у списках відсутні, тому згідно з податковим кодексом вважатися підакцизним товаром вони не можуть. Перевірити це нескладно, бо в кожного компонента є свій код УКТЗЕД, а якщо податківці стануть заперечувати, це можна розцінювати як перебільшення службових повноважень, яке карається законом.

Ніякої шкоди — заправка для електронної сигарети без нікотину

Досвідчені вейпери полюбляють самостійно замішувати жижу не тільки з фінансових міркувань — смаки у всіх різні, а таким чином кожен може зробити саме такий мікс, який йому до вподоби. Хтось експериментує з ароматизаторами, створюючи унікальні смакові відчуття, яких не знайдеш у стандартному асортименті. Інші регулюють міцність рідини таким чином, щоб паріння було максимально комфортним. Необхідну кількість нікотинового бустера, що потрібно додати у суміш, розраховують за формулами, а його склад вибирають на основі власних уподобань.

Якщо вейпер парити полюбляє довго, нікуди не поспішаючи, щоб повністю розкрити всі смакові властивості міксу, він вибирає бустер, зроблений на органічному нікотині (його ще називають вільним). Проте органіка для комфортного вейпу потребує більш потужних пристроїв з об’ємними картриджами, які витрачають більше рідини. До того ж її смак дещо специфічний, тому чимало парильників віддають перевагу солям. Головні плюси штучно синтезованого сольового нікотину:

  • підвищений рівень pH, практично такий же, як і в організмі людини;
  • швидке насичення нікотином — зазвичай достатньо усього декількох затяжок;
  • відсутній тротхіт при парінні;
  • підсилений смак, у якому не відчуваються сторонні домішки.

Поди з сольовими заправками економні, витрачають значно менше рідини та не потребують потужних випарювачів, що дає можливість зменшити місткість акумуляторів та місткість картриджів і коштом цього зробити гаджет максимально компактним та зручним у користуванні.

Проте нікотину у заправці може і не бути зовсім. І вибирають таку не тільки новачки, але й користувачі з досвідом, які піклуються про своє здоров’я. Якщо організм нікотину не потребує, то і вживати його немає сенсу. Одночасно немає і потреби відмовлятися від приємної та модної звички. Нульові суміші за смаковими якостями нічим не відрізняються від звичайних всі інші складові у складі рідини присутні у тих же пропорціях, а відсутність нікотинового бустера не впливає ані на смак, ані на аромат.

Як збільшити прибуток магазину з електронними сигаретами

Щоб вести рентабельний бізнес у галузі вейпінгу, треба добре розуміти його специфіку. Основним джерелом прибутку є продаж витратних матеріалів та аксесуарів, які вейпери купляють регулярно. Найбільшим попитом користується рідина для заправки, а також компоненти для її самостійного приготування, які коштують дешевше, ніж готова суміш. Чимало користувачів замовляють додаткові картриджі, щоб таким чином можна було порівнювати різні смаки та шукати нові враження. Різноманітних міксів пропонується безліч, тому щоб в них не заплутатися, користувачам надаються карти смаків, а ті, хто полюбляє сам замішувати жижу, шукають нові рецепти у соцмережах та на тематичних форумах.

Формула прибуткового бізнесу дуже проста якщо клієнт задоволений, то він буде постійно звертатися за новим товаром. А задовольнити усі смаки зараз не так складно, як це здається, завдяки майже необмеженому асортименту популярних наборів Black Limit Salt, IONIQ, TWINS, Octobar, Vape Mix Kit на органічній або сольовій основі. Оформляйте на сайті фірми Octolab оптові замовлення товарів для свого вейп-шопу, щоб він ніколи не втрачав клієнтів, а бізнес не тільки не збавляв оборотів, але й постійно розвивався з максимальною ефективністю. Приєднуйтесь до лідера вітчизняного ринку, щоб разом просуватися до перемоги у всіх сферах життя.



Читайте також

Стати дилером

Ваше ім'я:
Номер телефону:
Email:
Місто:
Прийняти Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід, а також для відстеження продуктивності та маркетингових цілей. Натиснувши «Підтвердити» або продовживши використання нашого веб-сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Перевірка віку

Щоб користуватися веб-сайтом Octolab, вам має бути 18 років або старше.

Перш ніж зайти на сайт, підтвердьте свій вік.

Мені вже є 18 Мені немає 18

Стати дилеромКупити в роздріб