Octolab
Меню
0
EnRu
380673202950
замовити дзвінок
Вхід для партнерів Стати дилером
  1. Головна /
  2. Блог /
  3. Як вибрати за доступною ціною хороший вейп

Як вибрати за доступною ціною хороший вейп

Як вибрати за доступною ціною хороший вейп

Коли на ринок виходили перші електронні сигарети, їх розробники, звісна річ, розраховували на те, що вони стануть альтернативою звичайним цигаркам, але ж у реальності успіх вейп пристроїв перевищив навіть найсміливіші сподівання. Вейпи не просто суттєво потіснили цигарки вони дуже швидко стали впливовим культурним явищем. Ряди прихильників паріння стрімко зростають, тоді як курців стає все менше. І тут немає нічого дивного паління лише спричиняє шкоду здоров’ю, тоді як вейпінг надає можливість цілком безпечно насолодитися новими смаками та враженнями. Значна частина користувачів замовляє POD-систему з різними наповнювачами, які їм потрібні, та вибирають мікси на свій смак.

Оскільки смаки у всіх різні, щоб їх задовольнити, виробники вейпів постійно розширюють модельний ряд та активно впроваджують новітні технології. Звичайно, такий підхід можна тільки вітати, але ж рядовому користувачу з часом стає все складніше розібратися в усіх нюансах та вибрати для себе найкращий вейп за доступною ціною. Для тих, хто не слідкує постійно за новими модними трендами та не вивчає усі свіжі новинки, для оптимального вибору треба в першу чергу розібратися, за яким принципом функціонує електронна сигарета. На відміну від цигарок, у яких просто спалюється тютюн, вейпи за допомогою випарювача (атомайзера) розігрівають спеціальну рідину, яка перетворюється у клуби ароматної пари. При цьому молекули нікотину, які містяться у ній, безпечним шляхом попадають до організму та миттєво засвоюються без шкідливого впливу тютюнового диму.

Чим електронні сигарети багаторазові кращі за одноразки

Більшість популярних моделей вейпів складається з двох компонентів атомайзера (дріпки або ж баку) та батарейного блоку. За конструкцією баки відрізняються наявністю резервуара для рідини, тоді як у дріпок в якості резервуара використовується безпосередньо корпус. Сам же випаровувач в них однаковий він складається з встановлених на стойках спіралей та намотаної бавовняної вати через яку подається рідина. Зверху атомайзер накритий дріп-тіпом пластиковим куполом з мундштуком. Спіраль розжарювання, яка встановлена у баку, розігріває рідину, а енергію вона отримує від акумулятора, який вбудований у батарейний блок. Таким чином, характеристики нагрівального елементу безпосередньо впливають на якість паріння чим більшою буде потужність випарювання, тим більше пари на виході. Але ж занадто потужні атомайзери потребують і акумуляторів відповідної місткості, що приводить до збільшення габаритів пристрою. 

Найпростіші пристрої не мають майже ніяких регулювань спіраль працює з постійною потужністю, а для затяжки встановлена кнопка або датчик тяги. Вони частіше за все виконуються одноразовими бак заповнюється рідиною на заводі та після її вичерпання пристрій викидають. Основні переваги одноразових електронних сигарет:

  • низька ціна;
  • простота у використанні;
  • висока якість заправки.

Оскільки одноразки мають герметично закритий бак, заповнений жижею при виробництві, до неї не можуть потрапити ніякі сторонні домішки, які могли б зіпсувати смак. Серед недоліків можна відмітити невеликий ресурс у самих дешевих одноразок мало рідини, тому одного пристрою не всім вистачає навіть на день. Через це активним вейперам доводиться використовувати по декілька одноразових подів за добу, а оскільки ніяких змінних елементів у конструкції одноразок не передбачено, то після закінчення заправки їх просто викидають, збільшуючи тим самим забруднення навколишнього природного середовища. До того ж для одноразових вейпів не випускається майже ніяких аксесуарів.

Більш практичні багаторазові пристрої, в яких користувач може сам заправляти картридж рідиною. Серед переваг таких гаджетів можна відмітити:

  • зручний формат;
  • автономність;
  • багатий вибір аксесуарів;
  • можливість самостійного замішування рідини.

Картриджі з можливістю перезаправлення найчастіше вибирають досвідчені користувачі, які полюбляють налаштовувати гаджети за своїм смаком. До того ж придбання компонентів для самозамішування замість готової жижі обходиться значно дешевше такі набори не є підакцизним товаром, на відміну від готових рідин для електронних сигарет.

Корисні аксесуари і рідина для POD-систем

Далеко не всі користувачі електронних сигарет полюбляють багато пари, а занадто потужні, великі і дорогі пристрої не завжди зручні у користуванні. Через це на ринку з’явилася цікава альтернатива класичним модам ПОД-системи. Замість атомайзеру, який потребує періодичного обслуговування, вони використовують нерозбірний картридж, який поєднує випаровувач та резервуар для рідини. Картридж у подів змінний ­ після закінчення жижі в одноразових моделях його заміняють новим, при цьому батарейний блок можна використовувати повторно. Якщо картридж має заправний клапан, через нього можна доливати рідину, як готову, та і самостійно замішану.

У POD-системах використовуються заправка із сольовим нікотином, яка не потребує для випаровування занадто потужних спіралей. Завдяки підвищеній кислотності солі швидко засвоюються, тому для насичення нікотином більшості парильників достатньо усього декількох затяжок. Відповідно, об’єм картриджа у подів значно менше, ніж бака або дріпки у модів, і великого акумулятора йому не потрібно. POD-системи найбільш компактні та зручні, їх можна цілий день носити з собою у кишені. Картриджі для подів є одним з найбільш популярних аксесуарів багато користувачів купляють декілька змінних картриджів, щоб заповнити їх жижею з різними смаками та експериментувати з новими відчуттями.

Що ж стосується рідини, то в оптовому онлайн-магазині Octolab представлений найбільший в Україні асортимент наборів компонентів для самозамісу, які випускаються під брендами ULL, Flavorlab та Octolab. Органіка або сольовий нікотин, потужні моди або надкомпактні под-системи запропонуйте своїм клієнтам найсвіжіші новинки на будь-який смак, щоб кожен покупець лишився задоволений і швидко повернувся за новою покупкою. 



Читайте також

Стати дилером

Ваше ім'я:
Номер телефону:
Email:
Місто:
Прийняти Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід, а також для відстеження продуктивності та маркетингових цілей. Натиснувши «Підтвердити» або продовживши використання нашого веб-сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Перевірка віку

Щоб користуватися веб-сайтом Octolab, вам має бути 18 років або старше.

Перш ніж зайти на сайт, підтвердьте свій вік.

Мені вже є 18 Мені немає 18

Стати дилеромКупити в роздріб