Octolab
Меню
0
EnRu
380673202950
замовити дзвінок
Вхід для партнерів Стати дилером
  1. Головна /
  2. Блог /
  3. Як обрати картридж для електронної сигарети

Як обрати картридж для електронної сигарети

Як обрати картридж для електронної сигарети

Чимало років пройшло з того часу, як на ринку з’явилися перші електронні сигарети. Спочатку це були досить прості парогенератори, які надалі ставали більш складними та функціональними, надавали користувачам багато нових корисних можливостей. Одночасно збільшувалась потужність пристроїв та габарити, що впливало на зручність їх у користуванні. Така тенденція не могла задовольнити потреби більшості вейперів, тому виробники замість великих та потужних почали пропонувати компактні моделі з мінімальною кількістю змінних елементів. Найбільшою популярністю користуються системи POD, у яких картридж не тільки використовується як резервуар для зберігання рідини, а також виконує функції випарювача завдяки вбудованим нагрівальним елементам. Акумулятор вбудований в корпус гаджета, а картридж легко можна замінити, якщо генератор пари вийде з ладу.

Основні переваги подів перед іншими різновидами електронних сигарет:

  • компактність та зручність в користуванні;
  • доступна ціна;
  • можливість перезаправлення картриджів;
  • великий вибір різноманітних за дизайном пристроїв та заправок з оригінальними смаками.

Компактні вейпи мають зменшену потужність та генерують не так багато пари, як традиційні моделі. Але це компенсується високою концентрацією нікотину у рідині, тому для насичення організму не має потреби довго парити. По відчуттях користування подами наближено до паління тютюну, але без усіх шкідливих для здоров’я наслідків, від яких страждають курці. Використання нікотинового бустера на сольовій основі, який завдяки підвищеній кислотності дуже швидко засвоюється організмом, дає можливість вейперу задовольнити потребу усього за декілька затяжок, не витрачаючи багато часу.

Де можна купити одноразові електронні сигарети без нікотину

Найбільш простими є одноразові вейпи, які не розбираються та не перезаправляються. Після закінчення рідини у резервуарі їх просто викидають. Для користувачів таких пристроїв дуже важливим показником є ресурс. У дешевих пристроїв дуже маленький за об’ємом бак, тому рідини у ньому вистачає лише на 300…400 затяжок. Для активних парильників це дуже мало і на день їм потрібно декілька таких вейпів, тому вони придивляються до більш практичних одноразок з ресурсом у 500…800 затяжок, яких вистачить на добу. Можна придбати і ще більш автономний гаджет — до 2 500 затяжок або 3…6 днів паріння, але він коштує дорожче та не такий компактний, як моделі меншого формату.

Оскільки ніякі компоненти в одноразових пристроях не підлягають заміні, при купівлі необхідно вибрати свій смак, а також вміст нікотину у рідині, бо всі вейпи у коробці мають однакову заправку і поки вони не скінчаться, перейти на іншу жижу буде неможливо. Залежно від кількості нікотину, рідина може мати різну міцність, але досить популярними є і безнікотинові вейпи. Їх обирає сучасна молодь, яка бажає долучитися до модного тренду та насолоджуватися лише смаком пари без додавання будь-яких стимуляторів. Однак одноразові пристрої, в яких немає змінного картриджу, після використання доводиться викидати, за рахунок чого збільшується забруднення оточуючого середовища.

Практичні вейпери віддають перевагу багаторазовим подам, якими можна користуватися продовж довгого часу. Вони бувають закритими, тобто картридж не має клапана для дозаправлення та підлягає заміні на новий після закінчення рідини, або ж такими, що перезаправляються. Гаджети останнього типу мають збільшений ресурс випарювача та надають можливість користувачу періодично поповнювати запаси жижі. При цьому заправку можна купляти готову або ж замішувати її самостійно з окремих компонентів. Другий варіант часто вибирають досвідчені вейпери, які полюбляють самі готувати рідину на свій смак. До того ж набори компонентів коштують помітно дешевше, бо до їх ціни не додається акцизний збір, як для усіх інших заправок до електронних сигарет.

Скільки коштує картридж для електронної сигарети

На відміну від класичних парогенераторів, у POD систем картридж не розбирається, тому у разі зміни смакових відчуттів, що вказує на вичерпання ресурсу випаровувача, вейпери відправляються у магазин за новим картриджем. Картриджі пропонуються у широкому асортименті моделей різного цінового діапазону. На їх вартість впливає чимало факторів, серед яких можна виділити авторитет відомого бренду або наявність корисних додаткових функцій, але для кінцевого споживача найбільше значення має кількість рідини, яку може вмістити резервуар, строк безпроблемного функціонування аксесуара та якість компонентів, з яких він виготовлений. Досвідчені парильники високо цінують сучасні компактні картриджі з наповнювачем, виготовленим із застосуванням високоякісної бавовни.

За конструкцією випарювач може бути спіральним або на сітці. Перший варіант вважається класичним, але шляхом застосування сітки збільшується площа випарювання та прискорюється розігрів, завдяки чому покращується смак. Для збільшення кількості пари у спіральних атомайзерах замість однієї можуть встановлюватись декілька спіралей, але при цьому збільшується витрата жижі та швидше розряджається акумулятор. Також при виборі картриджа треба звертати увагу на опір та потужність випарювача, від яких залежить тяга:

  • при 0,1…0,3 Ом тяга кальянна с активним виходом пари;
  • при 0,3…0,5 Ом тяга середня;
  • при 0,6…1,0 Ом тяга вільна сигаретна;
  • картридж з опором 1,0…1,8 Ом дає тугу сигаретну затяжку.

Тим, хто цінує смак вейпу, треба вибирати картридж на сітці, а для збільшення кількості пари — більш потужний та з низьким опором. А користувачі, які бажають знизити витрату рідини та збільшити ресурс акумулятора, віддають перевагу пристроям, у яких опір більше, а потужність менше. Оптимальними вважаються картриджі потужністю 35…45 Вт.

Оскільки більшість подів складаються усього з двох компонентів — картриджу та акумуляторного блоку, від їх габаритів залежать і розміри самого пристрою. Завдяки економному використанню заправки резервуар навіть дуже невеликого об’єму дозволяє парити декілька днів без дозаправлення, також і заряду акумуляторів вистачає надовго через незначне споживання енергії. Найбільш компактні вейпи можуть бути не більше маркера і їх можна протягом дня постійно носити з собою, ані на хвилину не розлучаючись з улюбленим гаджетом.

Оптовий онлайн-магазин Octolab — все для вейпів в Києві

Вейпінг — це не якась примха швидкоплинної моди, а серйозне та дуже важливе культурне явище, ігнорувати яке неможливо. Як і будь-який модний тренд, паріння потребує від користувачів постійно стежити за свіжими новинками, які з’являються на ринку, та регулярно міняти свої гаджети на більш досконалі і технологічні. Асортимент товарів фірмового інтернет-магазину оптової компанії Octolab регулярно оновлюється, тому її постійні клієнти ніколи не пропустять появу нових, сучасних та інноваційних моделей под-систем, які гарантовано будуть мати попит у шанувальників гарного вейпу. Приєднуйтесь до них, щоб разом з лідером вітчизняного оптового ринку задовольнити потреби обізнаних вейперів у якісних та сучасних товарах для комфортного паріння. 



Читайте також

Стати дилером

Ваше ім'я:
Номер телефону:
Email:
Місто:
Прийняти Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід, а також для відстеження продуктивності та маркетингових цілей. Натиснувши «Підтвердити» або продовживши використання нашого веб-сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Перевірка віку

Щоб користуватися веб-сайтом Octolab, вам має бути 18 років або старше.

Перш ніж зайти на сайт, підтвердьте свій вік.

Мені вже є 18 Мені немає 18

Стати дилеромКупити в роздріб