Octolab
Меню
0
EnRu
380673202950
замовити дзвінок
Вхід для партнерів Стати дилером
  1. Головна /
  2. Блог /
  3. Якість за доступну ціну — які можна купити електронні сигарети в Києві

Якість за доступну ціну — які можна купити електронні сигарети в Києві

Якість за доступну ціну — які можна купити електронні сигарети в Києві

Популярність вейпінгу стрімко зростає, а електронні сигарети стали чи не найпоширенішим товаром, який користується дуже великим попитом. Бізнес з їх продажу без перебільшення може вважатися одним з найбільш рентабельних та перспективних. Він не потребує суттєвих вкладень та великих торговельних площ — продавати поди і вейпи, рідини і аксесуари можна в невеличких спеціалізованих магазинах. Електронні сигарети компактні та багато місця не займають, тому навіть в обмеженому просторі можна без проблем розмістити повний асортимент позицій, які мають попит.

Звісна річ, кожен покупець шукає оптимальний баланс між ціною та якістю, тому для залучення нових клієнтів їм треба запропонувати найсвіжіші новинки по привабливих цінах. Це також не є проблемою — власнику спеціалізованого магазину достатньо укласти дилерську угоду з надійним оптовим постачальником, який потурбується про постійне оновлення асортименту. До того ж у великих оптовиків і ціни дуже вигідні, шляхом цього бізнес буде швидко розвиватися, а прибуток — стабільно зростати.

З чого складається ціна електронної сигарети

Згідно з українським законодавством, рідини для вейпу зараз належать до категорії підакцизних товарів. Сума акцизу додається до собівартості товару і через це користувачам електронних сигарет, які купляють готові суміші, доводиться витрачати більше коштів. Щоб зробити ціни більш привабливими, виробники постійно працюють над зниженням собівартості продукції, а прямі закупки у найбільшого оптового постачальника без залучення посередників дозволяють звести до мінімуму накладні витрати. У виграші від такої політики буде як кінцевий споживач подів, який сплачує менше за якісний товар, так і роздрібний продавець, який має можливість збільшити обороти та прибутки.

Ще одним способом досягнути значної економії є самостійне замішування жижі замість придбання готової рідини для заправлення вейпу. Основні переваги придбання наборів компонентів:

  • вейпер може підбирати смак та аромат пару, який йому до вподоби;

  • є можливість регулювати вміст нікотину додаванням спеціального бустера;

  • компоненти, на відміну від готових сумішей, акцизом не обкладаються, тому і ціна на них більш вигідна.

Досвідчені вейпери дуже високо оцінюють переваги самозамішування — це не дуже складний процес, який потребує у першу чергу уважності та акуратності. Приготовленій суміші дають вистоятися декілька днів, після чого вона готова до вживання. Бажану міцність встановлюють додаванням нікотинового бустера, кількість якого розраховується за формулою. А якщо його не додавати, вийде рідина безнікотинова — таким сумішам віддає перевагу все більше користувачів, які цінують лише насолоду від паріння, а вживати нікотин не мають потреби.

Для витонченого смаку — фруктові сигарети

Смак вейпу формується додаванням у рідину харчових ароматизаторів у різних комбінаціях. До найбільш популярних відносяться такі мікси:

  • фруктові та ягідні смаки;

  • карамельні, кавові або шоколадні десерти;

  • смак тістечок та свіжої випічки;

  • лимонад, кола, енергетик та інші напої.

При цьому після паріння у користувача складається враження, що він насправді скуштував смачного десерту або ж тонізуючого напою — високоякісні ароматизуючі добавки формують повну ілюзію вибраного смаку, який практично неможливо відрізнити від натурального.

Ті, хто користується багаторазовими подами зі змінним картриджем, мають чудову можливість експериментувати з різноманітними смаками, заповнивши декілька картриджів різними міксами. Таким чином можна шукати свій постійний смак, який більше до вподоби, а можна просто час від часу міняти смаки та постійно дегустувати щось новеньке та незвичне. А от користувачі дешевих одноразових подів і вейпів такої можливості не мають — усі пристрої в коробці заповнені рідиною з однаковим смаком, то ж поки їх запас не скінчиться, змінити його не вийде. Такий варіант підходить прагматичним вейперам, які вже точно знають, що їм подобається, та міняти улюблений мікс на щось інше не мають аж ніякого бажання.

Які електронні сигарети найчастіше купляють в Києві

Бажання та смаки у всіх різні, тому не існує універсального варіанту, який би усім гарантовано подобався. Сучасна вейп-продукція пропонується у широкому асортименті різноманітних моделей — від класичних електронних сигарет, які навіть за смаком та щільністю затяжки не відрізняються від цигарок з тютюном, до авангардних та суперкомпактних подів. Мініатюрні вейпи дуже зручно носити у кишені, ніколи не розлучаючись з улюбленим гаджетом, а нові рецепти заправок, які базуються на сольовому нікотині, отримують все більше прихильників завдяки приємному та м’якому смаку.

Щоб тримати темп та встигати задовольняти усі потреби свої клієнтів, власникам роздрібних вейп-шопів необхідно постійно стежити за актуальністю асортименту товарів, його відповідністю вимогам модних трендів та регулярно оновлювати вітрини. На допомогу їм завжди готова прийти компанія Octolab — один з найбільших у столиці оптових інтернет-магазинів. Під власним брендом Octolab представлений повний асортимент товарів для комфортного паріння — від різноманітних подів і вейпів до корисних аксесуарів. Це змінні картриджі для електронних сигарет, високоякісні баки і дріпки з наповнювачем з очищеної бавовни, яка покращує смак вейпу, а також стильні чохли с оригінальним дизайном для індивідуалізації улюблених гаджетів.

Великим попитом у користувачів користуються доступні за ціною набори компонентів Black Limit Salt, Octobar, Vape Mix Kit, TWINS, IONIQ, що пропонуються у зручних флаконах на 10, 30 або 60 мл рідини. Вони розроблені з використанням новітніх технологій смаку та ретельно протестовані на сумісність з усіма поширеними на українському ринку POD-системами. Висока популярність сприяє поширенню фан-бази цих брендів і забезпечує стабільний прибуток від їх реалізації. 



Читайте також

Стати дилером

Ваше ім'я:
Номер телефону:
Email:
Місто:
Прийняти Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід, а також для відстеження продуктивності та маркетингових цілей. Натиснувши «Підтвердити» або продовживши використання нашого веб-сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Перевірка віку

Щоб користуватися веб-сайтом Octolab, вам має бути 18 років або старше.

Перш ніж зайти на сайт, підтвердьте свій вік.

Мені вже є 18 Мені немає 18

Стати дилеромКупити в роздріб